maandag 1 juli 2013

Grijze stola van Austermann kidsilk, gebreidesjaals heeft grijze shawl af.


Grijze Austermann kidsilk shawl, grijze stola, grijze omslagdoek,hoe je het noemen wilt; is klaar. Hij is 70 x 165 cm ongeveer geworden. Deze grijze shawl is een kado voor een moeder. Er komt nog een volgende wollen wolwit kleurige Rowan kidsilk shawl bij. Deze moeder wordt verwend met 2 sjaals van gebreidesjaals. Handgebreide sjaals die steeds, (zie de ingezonden bedankbrieven,)erg gewaardeerd worden en dat motiveert gebreidesjaals ook om door te gaan. Al kost het uren tijd achter de computer en dan nog het breien zelf niet te vergeten. gebreide sjaals breit halve dagen achter elkaar door en als het mee zit  ook 's avonds na haar werk nog een paar uurtjes. Daarom kan gebreidesjaals aan de grote aanvraag binnen redelijke tijd voldoen. Soms is er een kleine wachtlijst, maar alles wordt netjes afgewerkt. Zo ook deze grijze sjaal die prachtig staat bij de mooie Berenklauw planten achter het huis.Dit is toch net kant??????

Deze gebreide grijze stola van Austermann kidsilk is gemakkelijk om te slaan en ook als feestsjaal te gebruiken door de royale breedte van 70 cm.


Ieder jaar vind gebreidesjaals de Berenklauw ontzettend mooi achter haar huis.


2 opmerkingen:

elly smith zei


Zo wat weer een mooi stukje werk dat je hebt geleverd.
Ik ben door mijn opdrachten heen dus nieuwe zijn van harte welkom.
Zo nu ga ik instorten de hele dag gewerkt in de tuin van het huis vasn schoonmoeders.

Kleurrijk zei

berenklauw is inderdaad prachtig. In mijn buurt groeiden ze ook. Ik heb een foto van een plant die hoger is dan ik. Maar tot mijn spijt maken ze ze nu met de grond gelijk.(de plant bevat gif en kan gevaarlijk zijn, ik denk dan, kijk uit en raak het niet aan).

De shawl is net zo fijn en mooi als de plant. Zo knap dat je dit kunt. En zoveel werk en uren erin gestopt.