donderdag 2 mei 2013

Mucha, zachte zalmkleuren, katoenen sjaals van puur katoen, zomersjaals, nieuwe kantpatroon voor glanskatoenen sjaal.Glanskatoen en Mucha, 100% katoen , schilderijen en verf, allebei mooie zachte kleuren hebbend. Mucha was een Jugendstille kunstenaar. Van begin 20e eeuw. Deze schilder leefde van 1860- 1939 en kwam oorspronkelijk uit Moravie, wat nu Tjechie heet.

Gebreidesjaals houdt van zomer sjaals, een katoenen sjaal is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor wol. Glanskatoen geeft net even wat meer sjieker effect.

zalmkleurige pumps gekombineerd met zalmkleurige katoenen zomersjaals
Elie  Saab       www.eliesaab.com 

Nog even in de sfeer van koningin Maxima jurken??. www.eliesaab.com heeft er talrijke!
Elie Saab Le Parfum - Eau de Parfum 50ml

Elly Saab. Een prachtige zalmkleurige jurk en parfum. Om bij weg te dromen.......... voor info : http://nl.wikipedia.org/wiki/Elie_Saab

Voor een mooie katoenen sjaal en zomersjaal dus heel geschikt. Katoen komt van de katoenbol en  katoenplantages. Glanskatoen is een zuiver natuurlijk product, en wat zo leuk is, glanskatoen komt in vele mooie kleuren voor en is niet al te duur.
Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid (epidermis) van de zaden van de katoenplant (Gossypium) groeit. De vezels worden doorgaans tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken. bron Wikipedia.
                                                     A Edelfelt. Dame in zalmkleurige jurk. (1854 /1905)


Gebreidesjaals heeft nog een prachtige glanskatoenen zomersjaal beschikbaar in de maten 53 x 185 met een prachtig Estlands  blaadjespatroon. Hij wappert hier in de wind boven de rivier de Wipper in Oost Duitsland, waar  gebreidesjaals veel breit.Dit kantpatroon stelt levensechte blaadjes voor.Ook nog te koop, witte katoenen zomersjaal: Bent u allergisch voor wol ....email mij voor vragen.
Deze witte KATOENEN SJAAL , stola meet 40 cm x 175 en is niet duur. Het heeft een prachtig kantpatroon.


Geen opmerkingen: