vrijdag 3 mei 2013

Koningin Maxima , Haute couture van Jan Taminiau, de jurken van Maxima tijdens de troonswisseling gedragen.Nog nagenieten van de troonswisseling van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima ??
Dan hier :
een blik achter de schermen van een eerdere Jan Taminiau  haute couture show.
Er is genoeg keuze voor de toekomst voor Koningin Maxima.
Iedereen was  dinsdag j.l.ontzettend enthousiast over de prachtige  koningsblauwe jurk en de warm rode avondjurk met kant en borduurwerk van de jurk van Koningin Maxima. Tijdens de troonswisseling van 30 april 2013 waren vele ogen in de hele wereld op haar gericht.En zij heeft die wereld niet terleurgesteld. Vele mensen praten er over en op vele blogs zie je enthousiaste berichten.Zie bericht van dit blog enige dagen geleden. Foto's van Koningin Maxima kun je daar vinden met de mooie jurken aan, van Jan Taminiau.
Gebreidesjaals vond op youtube dit filmpje. Een blik achter de schermen van een nu heel gewild ontwerper. Als je goed kijkt, zie je af en toe een glimp van het zelfde mooie blauw en rood  in andere jurken langs lopen.
En kun je links en rechts genieten van het vele prachtige borduurwerk wat de meeste jurken hebben. Let op de schoenen die de modellen dragen!!!

Zie ook:
http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/232254
1 opmerking:

Angel-Smile zei

Guten abend Mieke,
mein Laptop geht endlich wieder und ich muß Dir sofort schreiben was für wunderschöne Schals Du hast und machst! Und dann diese Kleider, Schuhe, Parfüm und so ein Tuch von Dir...hmmm ein Traum - smile
Dein blog ist sehr, sehr schön!!
Ganz liebe Grüße
Brigitte