zondag 11 maart 2012

Groene sjaal, groene kol, ook de kleur groen in een mooie sjaal vraagt volgens gebreidesjaals om de lente.

Groene sjaals, verschillende kleuren groen, Debbie Bliss, 100% wol, zijde en ook een kleinere sjaal van acryl, mocht u allergisch zijn. Alpacawol heerlijk warm en niet allergisch. Met een mooi kantpatroon, roosjes lace patroon  in de alpaca groene shawl en de groene Debbie Blisssjaal  links boven is gemaakt tot een hele royale ruime kantpatroon shawl. Wat een  verschil qua kleur en diverse kleuren groen mogelijk. Zo bij elkaar wordt het moeilijk kiezen.
Ook hiertussen een groene katoenen sjaal. Mocht u een groene sjaal willen kopen, gebreide sjaals heeft er verschillende. In de maand maart voor kollen geen verzendkosten.
De groene wollen kol met kantpatroon is echt grasgroen. Kortom heeft u interesse mailt u mij gerust.

Gebreidesjaals online en gebreidesjaals te koop. Ook een groene sjaal laten breien kan bij gebreidesjaals. Zoekt u iets speciaals, dan is dat mogelijk. Een stola of omslagdoek van allerlei soorten wol is mogelijk.In het grijze verleden, in de vorige eeuw....om nogmaals even hiermee te spreken,blikken we even terug , naar hoe het toen was.Ook breide oma van mans kant al ijverig in een mooi handgemaakte meubels interieur van destijds. Om even bij stil te staan, dat de tijd vliegt........en kostbaar is.
Mooie glaskunst van art nouveau periode in Nancy Frankrijk.

3 opmerkingen:

Peeters Liliane zei

Heel mooi ook prachtige kleuren heb je gekozen voor jouw sjaals!
Groetjes,
Liliane

Mariettes Back to Basics zei

Lieve Mieke,

Deze heb ik gemist omdat we gisteren een etentje gaven voor onze beste vrienden. Maar wat presenteer je dit toch mooi zo. Geniaal! Erg mooi en met heimwee (omwille van je prachtige sjaals!) hunker ik naar een 'kouder' klimaat... Alle gekheid op een stokje, hier draag je het té weinig voor die paar koude dagen per jaar maar je raakt er zo verliefd op.
Liefs,

Mariette

Conny's Cottage zei

Hallo, Mieke,

wat brei jij super mooi schals.
Erg leuke kleurtjes ook.

Groetjes Conny