zondag 20 november 2011

Gebreidesjaals maakte extra lange gele wollen shawl, 100% wollen gele sjaal, lange gele wollen das, wollen dikke okergele shawl.

Oker gele shawl, gele shawl gebreid met dikke 100% wollen garen en extra lang gemaakt.

LET OP!!
dit bericht is van  2011!! ( deze sjaal is dus al verkocht)WILT u ook zo een shawl, dan moet hij op maat, desgewenst opniew gebreid worden 
of :


of kijk bij nieuwe sjaals 2013.
zie link:


Gebreidesjaals wordt soms door de vele aanvragen in haar email op een idee gebracht qua kleuren. Okergeel, gele dikke wol, een dikke das maken, met een prachtige warme kleur en gebreidesjaals ging meteen aan de slag tussen de (erg drukke) bedrijven door. Het is wel weer eens een afwisseling t.o.v het fijne kantwerk. Deze gele wollen shawl is van 100 % wollen kwaliteit en extra lang gemaakt. Het is ook  een dikke okergele warme sjaal en als je aan lang denkt :
( exclusief de franjes) is de sjaal dus 2.25 cm lang.  Gebreidesjaals is dan niet kinderachtig daarin en kijkt niet op een paar bolletjes extra en extra breidagen. De das moet dan af.Vele manieren om deze gele sjaal te dragen.


In de natuur zag gebreidesjaals deze kleuren heel veel terug en de collages zijn er het resultaat van.
De breedte van deze extra lange wollen okergele sjaal  is uitgerekt bijna 29 cm en plat op tafel is hij uiteraard smaller.
Daar een shawl altijd zo uitrekt in het dragen ( vooral die van synthetische kwaliteit) is deze breisteek in de okergele shawl uitermate geschikt. En 100 % warme gele wol garandeert een behaaglijke warmte in de komende winter.Bij interesse kunt u mij emailen.

3 opmerkingen:

Rosine zei

Hej, the color is very uptodate and the pictuares are beautiful!!!

Rosine ♥♥♥

Bengts fotoblogg zei

Great shots, lovely colors.

JACKIE zei

i like the color you choose. very good