Zwarte sjaals.



Een zwarte sjaal, een wollen gebreide wollen cashmere stola, die eruit ziet als kant en toch veel warmte geeft. Heel licht in het dragen en met royale afmetingen.

Zwarte omslagdoek, royaal genoeg om op verschillende manieren te dragen.

Zwarte stola is een accessoire waar je veel mee kunt.

Al sinds 2011 op deze website te koop. Wel even emailen, dan kunt u dit in 2 dagen thuis hebben.
 
Bron foto:

Anna Ziya Geerling

Artiest

• Photography | Arts | Poetry
• Water & Climate Change
• Indigenous Studies, Human/Nature relations
• Herbalism


Gebreidesjaals verkocht deze prachtige zwarte Orenburg shawl aan Anna Ziya Geerling en kreeg er prachtige foto's voor terug. Daar is gebreidesjaals heel blij mee, vooral omdat je dan weer heel goed ziet hoe zo een zwarte wollen en royale en kantachtige shawl er gedragen uitziet.

Gebreidesjaals is altijd bijzonder blij met de foto's van klanten, vooral als ze er toch aan denken, na de drukke en meestal stresvolle weken van een bruiloft of feest.

Een foto doet veel: Juist omdat deze zwarte sjaals toch zo warm zijn en daarbij een sjieke en aparte en toch kantachtige, fijne wollige uitstraling hebben. Bovendien zijn ze extra groot en ook nog steeds betaalbaar.

Gebreidesjaals maakt met de verkoop van deze bijzondere stola's  (sinds 2011) veel mensen heel blij mee!  Natuurlijk is het altijd een kwestie van smaak en voorkeur.  En de meeste bruiden zoeken vaak ivoor /naturel, dat heeft gebreidesjaals in diverse tinten beschikbaar. Maar gebreidesjaals maakte ook mee dat bruiden een zwarte sjaal wilden.

Ongeverfd zijn deze sjaals als ze als bruidsshawl naturel zijn, maar de gekleurde stola's zijn handgeverfd in diverse zachte pastel kleuren. 



Kijkt u eens bij interesse hier onder voor meer van deze sjaals. Of email naar 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Bruidssjaal breien.

Frank Govers in Tiel ( Flipje en streekmuseum Tiel)

Wol verven met boerenwormkruid, gebreidesjaals verft met natuur, boerenwormkruidbloemen, planten, eeuwenoud verfrecept.

Orenburgse bruidssjaal, abrikooskleur,