Wollen sokken met katten.

Sokken met katten wollen sokken
De afgelopen anderhalve week was gebreidesjaals druk met het proberen te vangen en te lokken van een zwerfpoes , een mooie schildpas poes die hoewel niet mager was, toch zich wat apart gedroeg.

Gebreidesjaals wist  dat ze niet in onze buurt woonde en dat ze iets wat te apatisch in haar tuin zat en aan de broodkruimels voor de vogels zat te eten. Dus dan had ze honger. Dus heel voorzichtig wat brokjes gestrooid, die ze gulzig en heel schuw opat.

En door later een vangkooi te plaatsen is het verhaal goed afgelopen.

Het bleek een  Schildpadpoes die door de eigenaresse al 3,5 maanden was vermist. Ontsnapt bij een verhuizing naar nieuw huis.

Dank zij de  Osse facebook kontaktgroep van dieren Vermist is het allemaal goed gekomen.

https://www.facebook.com/groups/1738926466395398

Maar het was wel heel spannend elke dag, ze werd gelukkig steeds minder schuw en at de aan haar toegegooide brokjes voorzichtig en weglopend bij benadering ,bangig op. De vangkooi benaderde ze heel voorzichtig en ging er niet in. Dit duurde 6 dagen. Toch liep ze op het laatst minder snel weg en kon gebreidesjaals zelfs in de tuin naar haar kijken.

Toen hebben we de vangkooi 3 x verzet en van binnen met karton bekleed en omwikkeld met zwart plastic. Zodat alles binnen droog bleef. Zodat het ook een minder enge zwarte gaaskooi werd. Deze schildpad poes is namelijk al eerder 2 keer in een vangkooi gevangen en kon dus een herinnering daar aan hebben.

Ook het lopen op karton aan de binnenkant op de bodem ipv op ijzer gaas zal w.s. prettiger zijn.

Dus gisteren liep ze er eindelijk in en kon ze  herenigd worden met de eigenaresse.

Wat waren we blij !

Gebreidesjaals houdt ook al 50 jaar van katten en heeft voor de liefhebber van echte wol en katten gecombineerd nog verschillende warme wollen sokken met kattenafbeeldingen erop.

Voor diverse voetlengtes.  NU met leuke korting.

 



Zie: te koop pagina 14.

100% wol.

https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/handgebreide-sokken-sloffen-heren-en.html


Reacties

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!