Hello Kitty sokken.



Te koop bij gebreidesjaals.

Hello Kitty sokken, maar dan wel hele dikke warme wollen sokken. Niet de dunne die je overal ziet.

 Gebreidesjaals  weet dat Hello Kitty een bedenksel is van Y Shinicu, een Japanse ontwerpster die haar   bedacht heeft. Er zijn ook al jarenlang ,ontzettend veel spullen van te koop.

 Het is geen kat, maar een meisje met een strikje in het haar en als gebreidesjaals  naar het figuurtje   van  hello Kitty kijkt, lijken de tekeningen wel van Dick Bruna, bedacht gebreidesjaals.

En ja, hoor! Dick Bruna heeft er wakker van gelegen. Dus dit icoon bestaat al meer dan 28 jaar. Sanrio is daar de grote investeerder van. Er schijnt ook een Hello Kitty park, zoals Disneyland  te bestaan en de producten die je kunt kopen zijn er meer dan 50.000.

 Het heeft een groot schattig klein meisjes effect/gehalte, wat vooral lieflijk moet zijn.0.0.0.0.0.0.0.0.

Er bestaat ook een speciale Culturele groep /fans daarvan in Japan, Volwassen vrouwen van 20/30 of ouder, lopen als klein poppenmeisje gekleed. Ook Lady Gaga deed daar aan mee.

En  hoewel gebreidesjaals dit echt niet wist, googelde ze na het bedenken dat ze met goede info hierover moest komen dit:  Ja hoor: er is een rechtelijke opgeloste strijd geweest tussen Dick Bruna en de Japanse ontwerpster. 

https://www.ad.nl/buitenland/nijntje-en-hello-kitty-begraven-strijdbijl~aed1790f/



Div. maten   22,--
 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.