Posts

Posts uit juli, 2016 tonen

Bruine shawls.Grote shawls.

Afbeelding
Bruine shawls  , grote bruine stola's grote bruine shawls  grote of minder grote omslagdoeken: gebreide sjaals heeft ze  in wisselende vormen en soorten, handgebreid van mohair wol of donkerbruin gladder garen.  Gebreidesjaals werd aan deze kleur herinnerd door een klant die er over begon.  Gebreidesjaals vergeet soms wat de voorraad is. En denkt soms meer in en aan andere kleuren.  Vooral komt dat door  de vele aankomende bruiden die emailen  en talloze vragen hebben. Een melkchocolade bruine chocoladekleur shawl.  Waarom ook niet? Prachtige kantpatronen erin. Deze melk chocolade ( niet om op te eten/ wel om op te eten zo mooi ) handgebreide driehoeksjaal meet: 1 x 2 meter. En is daarom een ideale omslagdoek. zie: https://gebreidesjaals.blogspot.nl/p/te-koop3-hoek-vormige-stola-shawls.html Geen  beren op de weg, bij aankoop van deze handgebreide bruine shawl/stola driehoeksjaal. Duidelijke uitleg, snel contact, snelle email antwoorden en als

Winterbruidsshawls.

Afbeelding
Voor je het weet gaat de zomer over in de herfst..... en dan krijgen we weer de koude wintermaanden. Maar dan wordt er ook getrouwd en wil je  ook graag weer lekker warm op de bank kunnen zitten. Deze handgebreide wollen shawls , in een mooie roomkleur kunnen op velerlei manier gedragen worden. De bruiden die in oktober en november trouwen vragen nu al om handgebreide wintershawls.  Winterbruidsstola's kunnen al gereserveerd en of eerst bekeken worden. Gebreidesjaals heeft genoeg  Orenburgse ecru/ ivoor kleurige bruidsshawls, allen handgebreid op voorraad voor u klaar liggen.  Deze 2 hele mooie donzige shawls die romantiek uitstralen zijn gebreid met hoogwaardige kwaliteit geiten dons. Met mooie extra aangebreide randen Vandaag laat gebreidesjaals dus... al is het pas augustus, 2 mooie  handgebreide wollen bruidssjaals zien voor de winterbruid.  Een prachtige ivoorkleur/ naturelle kleur hebbende dus ongeverfde Orenburgse geitendons.

Blauwe katoenen shawls.

Afbeelding
Delfts blauw is wereldberoemd! Blauw in de zomer, een koele blauwe katoenen shawl. Blauwe zomersjaal van 100% katoen. Koele handgebreide draden  aan een gebreid met eeuwenoud Victoriaans breipatroon  voor de zomer van nu  2016 Blauw katoen. Voor  een grote shawl van blauw zomerkatoen, heeft gebreidesjaals nu onderhanden, Er blijft altijd veel vraag naar katoen en linnen en daarom heeft gebreidesjaals verschillende handgebreide shawls  gemaakt. Wilt u deze sjaal misschien kopen?email mij.  Hij gaat 49.95 kosten dan kunt u nu nog reageren hoe lang u hem wilt. De breedte van deze blauwe katoenen zomershawl is om en nabij de 50 cm.

Groene kanten shawl.

Afbeelding
Groene alpaca silk   groene kanten handgebreide shawl 1 x 2 meter. Handgebreidesjaal van zachte alpaca met zijde  en wol. Deze groene kanten shawl is groot. Royaal en zacht en soepel vallend.  U kunt deze shawl bestellen want hij is klaar. Misschien denkt u niet meteen aan mosgroen , toch is het een hele mooie kleur. Gebreidesjaals probeert aan zo veel mogelijk aanvragen te voldoen en bezit daarom heel veel kanten shawls in verschillende kleuren. Onderaan in de rand van deze groene kanten shawl zijn er heel veel noppen ingebreid. ( Haapsalu patroon)

Oranje als kleur in de mode.

Afbeelding
Handgebreide designerskleding. Een prachtig mantelpakje , waarmee je een echte binnenkomer hebt. Heerlijk warme wol.  Ook te koop: een ronde originele Tea shawl. email mij voor vragen,dit is ene heel bijzonder breiwerkstuk.  Knitting art van Brigitte Het is helemaal niet ouderwets  zo een mantelpakje,zoals bovenstaand, als je vrolijke en frisse kleuren   die opvallend zijn, gebruikt of wenst te dragen  in kleding. Durf eens wat anders te kiezen. b.v. een oranje kanten shawl. Handbreiwerk van de bovenste plank.  Je zal zien dat kleuren je opbeuren.  Oranje is vrolijk, het doet je glimlachen. Het werkt op je gestel, als je vrolijke kleuren ziet, want waarom kopen we toch zo veel bloemen voor ons zelf?? Frisse oranje kleuren, waarom ook niet? Goudvissen, oranje bloemen...... Maar gebreidesjaals zegt:  doe geen dingen waar je spijt van krijgt: Gebreidesjaals heeft te koop:  prachtige merino silk oranje shawl. 

Nieuwe Orenburgse bruidssjaals, bruidssjaal met hartjes en lelietjes van dalen.

Afbeelding
 Bruid met bruidssjaal Binnenkort weer vele nieuwe modellen bruidssjaals, voor het aankomend seizoen. Daarom dit keer aandacht voor Orenburgse bruidsshawls. Grote bruidsstola's.  Dun en heel  licht in het dragen en door het dons  wat in deze hoge kwaliteit geitendons shawls  veel veel meer dan in andere goedkopere Orenburgse shawls   in hoge kwaliteit aanwezig is. Handgemaakte en persoonlijk in opdracht voor de bruid  ontworpen bruidsjurk is van www.bloombymarian.nl gebreidesjaals is voortdurend op zoek naar mooiere bruidssjaals. Een detail foto van het dons wat een zeer romantisch aanblik geeft. Over 1, 5 maand heeft gebreidesjaals deze bruidsshawl, bruidssjaal met hartjes. Er komen heel veel nieuwe modellen. Ze gaan snel, reserveer het bijtijds. Gebreidesjaals legt ze graag voor u opzij.( met kleine aanbetaling)

Shawl voor bruid en bruidsmeisje.

Afbeelding
Ja hoor ze zijn klaar. De merino silk cashmere Bruidssjaals voor de bruid  en het kleine bruidsmeisje.  Kan samen gekocht worden.  Wat een schitterende combinatie en de kleur is zo mooi ecru naturel. Superzacht, gracieus vallend en warmte gevend op de momenten dat een bruidsshawl nodig kan zijn. Echt een prachtige Haapsalu lelie van Dalen shawl met het echte traditionele Haapsalu Lelie van dalen patroon erin en aan de rand ook weer een extra mooie noppen rand. Zo een noppenrand extra aangebreid is heel veel MEER werk. En toch is dit handwerk zo met aandacht en  met liefde gemaakt en heel betaalbaar gebleven ten opzichte van shawlproducten die van de fabrieksband afrollen.( bij wijze van) Beide fijne kantgebreide en handgebreide Estlandse bruidssjaals hebben de maten:   De kleine shawl voor bruidsmeisje:  52 x 115 cm De gebreide bruidsstola voor de gelukkige bruid meet: 63 x 165 cm. gebreide shawls heeft meerdere bruidsshawls op voor

Gehaakte blauw witte sjaal.

Afbeelding
Haakwerk  dit keer in de aandacht: BLAUW WIT als combinatie. Een zomer kleur.  Een grote gehaakte  shawl /een gehaakte stola.  gebreidesjaals heeft deze shawl gehaakt.  Hij is nog beschikbaar voor een hele goedkope prijs. Er is 100% Superzachte alpacawol gebruikt. Maten: 85cm lengte  in de punt op de rug. breed 1.70 cm. alpacawol kriebelt niet en is heel zacht en warm. Het patroon doet denken aan het klassieke blauwe witte gestreepte model trui. Prijs 49.95.