Debbie Bliss party angel, opdracht voor een grote handgebreide stola.

Gebreidesjaals heeft heel veel klanten, die handgemaakte shawls en stola' s als handwerk waarderen en ook begrijpen wat voor geconcentreerd werk het inhoudt voor het maken van een kanten shawl.

Wat enorm leuk is om te doen is: shawls maken voor terugkerende klanten.
Gebreidesjaals krijgt veel aanvragen in de emailbox en merkt nog steeds dat niet iedereen begrijpt hoeveel werk het breien van een kanten stola is.
Soms is dit wat terleurstellend.
Daarom is gebreidesjaals snel begonnen aan de breiopdracht van het breien  voor haar trouwe klant A.V. met 4 bollen Debbie Bliss party angel , voor een royale stola. Een gebreide warme shawl met glitter.
Een subtiel goudglittertje zit in Debbbie Bliss party angel garen. 72 % mohair en 24 % zijde en 4 % goudglitter. (kleur 15516) Debbie Bliss party angel is in vele kleuren verkrijgbaar.

Deze  luxe ogende wol zijden stola met oranje , zalm, roze? frisse kleur gaat als sjaal maat waarschijnlijk bijna 60 x 190 cm (?) worden,vermoedt gebreidesjaals.



Na het eerste proeflapje gemaakt te hebben is gebreidesjaals al 2 dagen bezig met deze sjaal.
                                            Aan deze shawl zal zeker 2 weken gewerkt worden.



Reacties

Unknown zei…
dat word vast en zeker weer een pra.cht sjaal

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen