Black shawl, Zwarte shawl, kanten sjaal kan online, gebreidesjaals heeft met Rowan kidsilk haze night een nieuwe zwarte kanten sjaal af.

Rowan kidsilk haze night, Black shawl, een zwarte nacht met sterrenhemel. Zwarte sjaal.shawl, stola  met klein glittertje. Met een mooie aparte kanten rand eraan. Verschillende kantpatronen zijn gebruikt. Geschikt voor een feest, bruiloft  of gewoon om bij uw kleding te combineren. Weer Rowan kidsilk haze wol met zijde en heerlijk warm. Kanten sjaals dragen is  te beschrijven, als een draaglijke en behaaglijke lichtheid van warmte. 
Black shawls, iedereen heeft er wel een.



 
Gebreidesjaals heeft in 2 weken een zwarte kanten sjaal afgebreid. De zwarte shawl heeft een mooi kantpatroon. Gebreidesjaals weet dat Rowan kidsilk haze night uit de handel is, maar misschien ligt het nog ergens op een schap in een breiwinkel? Vertel het mij dan. Want verder is er alleen Debbie Bliss party angel, maar deze is zo moeilijk te krijgen in Nederland.


Black shawls een must in de garderobe.
Gebreidesjaals heeft deze sjaal opgesierd met een kanten broderie rand. Deze is er met kleine steekjes opgenaaid.  Gebreidesjaals vond dit zwarte handgebreide kant in combinatie met kanten rand van stof , zelf wel mooi. Gebreidesjaals is 3 winkels af geweest om iets moois te kunnen vinden en te combineren. 
Dus deze zwarte handgebreide ( ik herhaal het nog maar weer eens) kanten Rowan kidsilk haze shawl kan online.



De maten van deze sjaal met 2 mooie  kantpatronen  zijn 55 x 168 cm ongeveer.



                      Heeft u vragen? stel ze gerust. gebreidesjaals geeft altijd antwoord.

Reacties

Karin zei…
Liebe Mieke dieses Tuch ist traumhaft schön in schwarz sehr Edel liebe Grüße Karin
Beste Mieke,

Een dróóm zeg!
En ja hoor je kunt denk ik hier nog vanalles vinden en ze sturen wereldwijd op: http://bit.ly/KUfETx
Liefs,

Mariette
marileni zei…
BRAVO!!!BEAUTIFULL!!!

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!