Posts

Posts uit april, 2011 tonen

Gebreidesjaals heeft een nieuwe blauwe sjaal, gebreide stola met kantpatroon af, lace, online.

Afbeelding
Deze blauwe sjaal, of gebreide stola heeft een kantpatroon. Deze kunt u ook online kopen. Deze kanten blauwe sjaal of gebreide stola is korenblauw van kleur en  heeft de maten: 50 x 175 cm. In het Engels noemen we onze hobby :laceknitting, in het Deutsch kunststricken. Deze blauwe stola/sjaal is warm, maar ook licht in het dragen. Deze gebreide shawl, met een warme blauwe kleur, is echt handwerk. Omdat er vele, vele teluren in zitten, is de prijs daarom 42.50 euro. U heeft dan wel iets wat niet te koop is op de markt of in een winkel. Waar vind je nog handwerk, het kost veel geduld. In deze snelle tijd !Maar voor de echte liefhebber die dit weet te waarderen bied ik deze blauwe shawl/stola/sjaal te koop aan op de te koop pagina Die vind u elders (rechts) op dit blog.

Gele linnen sjaal met kantpatroon, online te koop , Rowan kidsilk en Noro Sekku, van designer Eisaku Noro uit Japan

Afbeelding
Deze gele linnen sjaal is online te koop, het is een handgebreide sjaal van puur linnen en het heeft een mooi kantpatroon. Het kantpatroon komt goed uit in dit hele dunne garen. Deze sjaal staat op mijn  te koop pagina, elders op dit blog a.d. rechterkant. Deze 100% linnnen sjaal is licht en geeft toch dat net dat, om op een zomeravond iets om te willen slaan. Wol kan dan wat te warm zijn, en linnen is dan het antwoord hierop. Wilt u een sjaal online kopen, dan kunt u mij emailen, ook voor verdere vragen. De sjaal heeft de afmeting van  180 cm x 28 cm. Het garen van de designer uit Japan die het helemaal gemaakt heeft , heet Noro Sekku. Eisaku Noro, heeft met zijn Noro wol een enorme grote keuze. Dit garen is in alle kleurzettingen te koop. katoen en zijde zijn o.a. de bestanddelen. Van 1 bol kun je al een kleine sjaal maken omdat er 420 meter op zit. Daarnaast hangt het oranje wol/zijde bolletje , het bekende Rowan kidsilk haze, deze oranje kleur is een warme kleur en binnenkort word

Aubergine, donkerrode sjaal, shawl, stola met een kantpatroon, online te koop, lacepattern springleaves,echt handwerk.

Afbeelding
Deze aubergine shawl, stola, sjaal verdiende een mooie collage. Omdat de maten van deze donkerrode sjaal   25 x150 cm zijn, kun je deze sjaal, shawl wat gemakkelijker knopen. Er zijn verschillende manieren om kanten sjaals te dragen of om ze te knopen. Het is een handgebreide  wollen,luxe sjaal/stola of omslagdoek, waarvan er maar een exemplaar is gemaakt. Dus u heeft iets unieks. Materialen zoals wol/ zijde en glanskatoen, alpaca enz. maken dat er genoeg keuze is naar ieders smaak. Kantpatronen, lace patterns zijn in verschillende gradaties. Moeilijk tot medium of gemakkelijk. Je moet altijd wel geconcentreerd blijven werken. Constant tellen en nakijken of het goed is gegaan. Daarom kost een sjaal gemiddeld 35/40 uur handwerk. Gebreidesjaals biedt u een grote keuze. Zie mijn pagina : te koop. Deze luxe, wollen aubergine, of donkerrode luxe sjaal, shawl met kantpatroon  is nog online te koop. Mijn vriendin heeft weer een mooie collage gemaakt. Deze sjaal heeft de maten 25 x 150 cm ong

Nieuw zomerse kantpatroon met rood katoen, wordt een rode sjaal, stola, shawl , omslagdoek , handgebreid.

Afbeelding
Opnieuw een kantpatroon eigen gemaakt, dit keer met rood katoen. De plannen zijn om hier snel een rode handgebreide sjaal, stola, shawl of omslagdoek van te maken. Dus wellicht online koop, binnen korte tijd. Deze rode collage geeft weer dat er vaak veel rood om ons heen is. Met de zomer op komst kan het heel goed. Dit kantpatroon was even oefenen, omdat bij de teruggaande naald ook opgelet moest worden. Een rode katoenen shawl, die handgebreid en dus uniek is, kan een goede aanvulling zijn op vrolijke zomerse kleding. Lace blijft altijd mooi.

Katoenen sjaal, wit turquoise, online kopen, gebreide sjaals, sjaaltjes met kantpatroon.

Afbeelding
Omdat het steeds warmer wordt en er ook vraag is naar katoenen sjaals met kantpatroon die je online kunt kopen, ga ik me verdiepen in de mogelijkheid een nieuw kantpatroon te maken met een hele dunne katoenen draad. Misschien dat de sjaaltjes met kantpatroon ook wel kleiner/ korter kunnen, immers het moet als decoratie dienen en niet meer om veel warmte te geven. Ik heb er nog 2 in voorraad, wit , turquoise en samen met de nu in bloei staande boomgaarden is dit een mooie collage geworden. De collages maakt mijn vriendin Marthe. Ik ben er erg blij mee.

Roze handgebreidesjaals, van Kauni wol, Merino silk, wollen sjaal, stola met kantpatroon, lace

Afbeelding
In mijn wol voorraad trof ik nog dit prachtige roze merino silk wol aan. 80% wol en 20 % zijde. Kleuren zoals de natuur heeft, daarom toon ik even dat bewijs. Zal ik er een stola of shawl van maken? Eerst maar even oefenen met een nieuw kantpatroon. In de plant van de voortuin en de struik van de buren poseert deze hele zachte wol en verkoopt zich zelf, denk ik, met  deze bijna dezelfde getinte bladeren als achtergrond. En verder hebben we wel inmiddels een lente gevoel. Dus een voorkeur nu voor lichte kleuren. Om een lace patroon te oefenen, moest ik vandaag veel geduld hebben. Heeft me een dag gekost. Wordt vervolgd. Hopenlijk heb ik hier binnenkort,( ik heb maar 2 handen)  een roze merino wol, silk sjaal shawl stola online te koop.

Arty yarns, garen met pailletten en kralen, maar dat kost wel even wat.

Afbeelding
Hebben mensen soms wel eens een idee wat duur is en wat niet? Als je iets aparts wil, wat heb je daar voor over? Ik ontdekte Arty yarns, garen met pailetten en kralen ineen. Maar dan moet je wel wat dieper  in de portemonnaie duiken. www .yarnatwebsters.com  50 gram zijde voor 65 dollar . En dan heb je nog maar 80 meter garen, per bol.Ik heb b.v. minimaal  460 tot 500 meter nodig van dun garen.  Dus doe mij maar 6 bolletjes x 65 dollar !! Maar even niet doen dus?

Roze sjaal,online te koop, drops kidsilk haze, wol met zijde, handgebreidesjaal met kantpatroon.

Afbeelding
Met de bloesem volop in de bomen, dacht ik meteen aan mijn roze sjaal, gebreid met Drops kidsilk haze, een prachtig garen met wol en zijde erin. Deze handgebreide sjaal heeft een kantpatroon en is licht in het dragen. Dus het kan ook voor een warme dag geschikt zijn. De maten zijn 48 x 155 cm. 

Noro Sekku, Eisaku Noro,designer van het Noro garen,uit Japan, katoen, wol, zijde erin en Rowan kidsilk haze shade 596, oranje.

Afbeelding
Heerlijk, de lente, je ziet het overal, de bloesem en de kleurenpracht van de bomen is er weer volop. Een mooie oranje bloeiende struik in dit park doet me denken aan dat prachtige Noro Sekku garen van de ontwerper, designer Eisaku Noro van Japan. Van uit dit land kennen we ook de prachtige schilderijen met kersenbloesem. En de felle kleuren vinden we terug  in de zijden kimonos. De inspirerende kleuren van dit Noro Sekku garen,katoen,wol,zijde, geeft een prachtige combinatie van onverwachte kleuren, die midden in het bolletje garen, bij het breien te voorschijn komen. Laat je er door verrassen.  Noro Sekku,cotton,wool,silk.  Rowan kidsilk haze shade 596, wol met zijde. Dit kan een  prachtige luxe  kantshawl worden. Bijschrift toevoegen  Net zoveel kleuren als de natuur heeft, is er wol ,zijde, katoen te koop, dus een sjaal laten maken ,is in allerlei kleuren mogelijk.

Online Sjaals Te Koop, Handgebreid Groen Gele Sjaal

Afbeelding
 Groen Gele Sjaal OnlineTe Koop, Van zeer Goede Kwaliteit Garen. Deze handgebreide groen, gele wollen sjaal is online te koop, van een  goed wollen garen. Het fijne daarvan is, dat het zo soepel valt. Deze sjaal is binnenkort online te koop. Maar eerst moet ik nog even doorzetten, want het breien met naalden 3 gaat niet zo snel.  en zo moet hij worden. Deze zwarte is nog wel te koop.  Deze handgebreide zwarte sjaal past goed overal bij, dus zoekt u een omslagdoek, of sjaal, stola, dan is hij hier online te koop.

Groen, gele wollen sjaal, handgebreid, gebreidesjaals, sjaalsonline

Afbeelding
Deze handgebreide groen, gele wollen sjaal is van een  goed wollen garen. Het fijne daarvan is, dat het zo soepel valt. Deze sjaal is binnenkort online te koop. Maar eerst moet ik nog even doorzetten, want het breien met naalden 3 gaat niet zo snel.

Witte katoenen stola, glanskatoen van het merk Durable, handgebreide sjaal.

Afbeelding
Deze witte handgebreide katoenen stola, is gebreid met naalden 2,5. Het is Glanskatoen van het  merk Durable. Gekocht bij http://www.dutchwooldiva.nl/ . Het was een hele klus, vooral omdat ik vond dat het met naalden 3 niet mooi werd. De sjaal is 52,53cm. geworden en 180 cm lang. en onder: Een foto van de achterkant, in mijn tuin in het Brabantse land. 2 dagen  opgespannen/geblockt gelegen. De witte katoenen sjaal is inmiddels bij de eigenares en vandaag kreeg ik een hele lieve reactie van haar : "De sjaal is geweldig, ben er erg blij mee"" en: ""op een ander tijdstip wil ik er nog wel een, heel heel hartelijk dank "" En daar doe ik het ook allemaal voor. en vergeet ik de hoeveelheid werk.

Become A Knitting Superstar Ultimate Video Knitting Course

Afbeelding
"Become A Knitting Superstar" Ultimate Video Knitting Course Banish Knitting Frustration Forever! …without spending hours on the Internet searching for videos, without ripping out your work over and over, and without fear or frustration! http://knittingsuperstar.com/?hop=robinno What is in this video e-book? The “Become a Knitting Superstar” Complete Video Knitting Course consists of nine video-book modules, each one building on the skills you learned in the previous section. You don’t have to do this course all the way through right away – every knitting project that you try on your own will improve, even if you’ve only read the first chapter! When you join the hundreds of other people who are thrilled with their purchase of KNITFreedom’s ground-breaking video ebooks, this is what you’ll get (click to enlarge the sample page from the Bonus Chapter on Continental Knitting): Sample Page from Bonus Chapter "Continental Knitting" (click to enlarge) A 157-page d

Looking for a Great Gift for a Special Loved One?

Afbeelding
Looking for a Great Gift for a Special Loved One? Look No Further…, Introducing “Knitting Essentials”: The Essential Guide to Knitting for Unique Projects, Ideas, Gifts and More! http://www.sunrise-knitting.com/?hop=robinno  Discover the Secret That Will Have You Knitting Brilliant, Timeless Designs in No Time At All – Even If You Have Absolutely No Knitting Experience Whatsoever! http://www.sunrise-knitting.com/?hop=robinno

Grijze wollen sjaal online te koop met kantwerkpatroon, lacepatroon, Filitaly-lab Piura wol.

Afbeelding
Grijze wollen sjaal met kantpatroon,lacepatroon, handgebreid en er is een goede kwaliteit garen gebruikt n.l. baby alpaca, wol en de kleur is zachtgrijs. Wolfabrikant: Filitaly- lab Piura heeft mooie kleuren beschikbaar. Met deze zacht gekleurde grijze sjaal on line te koop van Filitaly lab Piura wol, wat bestaat uit baby alpaca, wol en ietsje polyamide, heeft u een gemakkelijk te combineren stola in bezit. Het is een prachtig kantpatroon, n.l. de Print o wave. En voor de prijs hoeft u het niet te laten : verkocht, kan besteld worden. de maten zijn ongeveer 50 x 135 cm.

Witte sjaal en Turquoise katoenen sjaal, sjaals online te koop,handgebreidesjaals.

Afbeelding
Nu de dagen weer wat langer worden en de temperatur behaaglijk gaat stijgen is het bijna al weer mogelijk de te warme sjaals in te wisselen voor sjaals van natuurlijke koelere garens. Dit kan glanskatoen zijn, te koop in vele kleuren, maar ook een materiaal van 70% wol en 30 % bamboe. Dit voelt bijna aan als gewoon katoen. De wol witte sjaal heeft een mooi kantpatroon. De maten zijn 31 x140 cm De prijs is 35,euro. excl. verzendk. of heeft u misschien liever een: Turquoise glanskatoenen sjaal. De maten hiervan  zijn 38 x 140 cm en het kantpatroon geeft een mooi waaiermotief weer.