Herfstcollectie 2011, Gebreidesjaals toont frisse herfstkleuren, herfsttinten shawls van alpacawol ,merinowol en Kauni, Drops kidsilk wol.

Gebreidesjaals ging op een schitterende, warme en zonnige  Herfstdag op pad in Dordrecht ( villa augustus) om met haar schoondochter S. een fotoshoot te maken.  Met de pas afgebreide herfstcollectie shawls van alpacawol, Kauniwol, en Drops alpaca en Drops kidsilk en niet te vergeten de merinowollen shawls, gebreid  met warme herfstkleuren. Dit alles past zeker in het plaatje van de herfstcollectie en herfstkleuren van 2011. De herfstcollectie geeft ook veel frisse kleuren dit jaar.Frisse kleuren fleuren je op. Deze bekende merken van garens staan garant voor kwaliteit. 100% alpacawol en de bekende Drops alpaca en Drops kidsilk breiwol. De merinowol , kaneel oranjekleurig, is handgeverfd en daarom uniek en ook weer fluweel zacht bij  het aanvoelen. Daarnaast kent u inmiddels ook de Kauni wol met zijn schitterende overlopende kleuren. Gebreidesjaals gaat met deze Kauni wol gauw, met andere herfstkleuren aan de slag. Deze herfst is onverwacht warm en zonnig en we realiseren ons toch  al verbaasd dat het begin oktober is. Dus laten we vooral genieten......
en ons voorbereiden op de dagen die gaan komen en zeker weten heel wat kouder gaan worden!

Alpacawollen shawl met zeer royale maten.


Kauni wollen sjaal, de kleuren zijn echt mooi overlopend.


Appelgroene Drops alpacashawl. Met roosjesmotief.



Villa Augustus Dordrecht. Merinowollen sjaal met kaneel oranje warme tint. Handgeverfde zeer zacht aan voelende wol.


Dus wilt u zich ook voorbereiden  op een koudere herfstperiode met een shawl, stola of omslagdoek,  bekijk dan mijn verkooppagina.
U kunt mij ook vrijblijvend verdere vragen stellen per email. Deze worden altijd meteen beantwoord.


De omgeving en de tuin van Villa Augustus in Dordrecht is zeker ook een plek om terug te willen komen. En niet alleen in de herfst.

Tussen de merinowollen shawl en de rechtse appelgroene alpacawollen sjaal , stola of omslagdoek een  Drops shawl  met tulpenpatroon  in kantpatroon met Drops kidsilk garen gebreid. Wol en zijde.




Reacties

Marlies zei…
Wunderschön sind die schals liebe Mieke herrliche farben hat auch der Kauni shawl der farbverauf ist so schööööööööön. Aber auch die ander der orange richitg herbstlich sieht er aus undein wunderschönes Muster.
Ganz liebe Sonnige Grüsse aus der Schweiz Marlies
Unknown zei…
Hallo

Du hast wieder sehr schöne Tücher gestrickt. Die Farben sind so frisch. Auf den Herbst genau die richtigen Farben.

Liebe Grüsse Eleonora
Lena Fedotova zei…
Amazing colors, nice views and wonderful shawls! Like very much the pattern of the green one and rainbow yarn of another :)
Thanks for a such beauty!

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.