Zetor triangle gele shawl, stola, gebreidesjaals aan het werk met de kleur geel, gele linnen sjaal, omslagdoek, kantpatroon, lace

Zetor stola, 3 hoek model. 240 steken of 320 of meer op de naald.....
en in andere kleur:






Een tijd geleden maakte ik voor een collega, deze omslagdoek. Een triangle, driehoek; een gele sjaal, shawl, omslagdoek, gemaakt van een hele dunne wollen draad. Het Zetor kantpatroon is eenvoudig te leren en vergt alleen maar geduld. Hoe groter de sjaal hoe meer steken en dat kan oplopen tot 340. Ik had er iets aan veranderd, zodat de sjaal niet exact het patroon volgde. Een geduldig werkje.
Dat de kleur geel ook leuk kan zijn, zag ik toen ik oude fotos zat te herschikken. De kanten sjaal die ik nog wel te koop heb is langwerig van okergeel  l00 % innen. Die heeft een  ander lacepatroon.
Ideaal voor de zomer.



Reacties

Marlies zei…
Hallo Mieke
ohh wie schönnnnn auch diese Collage wieder ist. Wunderschön in der Farbe. Und sehr passen daszu die zauberhafte Knäeuel die grünen leuchten so richtig schön . Bin gespannt was du daraus für Schals machst. Viel Freude damit Grüsse marlies

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!