Rowan kidsilk haze night , gebreide stola, gebreide sjaal, verzonden. Victorian lace today, letterlijk.Kantpatroon voor vandaag de dag.

Deze sjaal is gisteren verzonden. Het patroon komt uit Victorian lace today. Het is een prachtig kantpatroon, en zo mooi dat vele mensen dit heden ,vandaag de dag,ook nog vinden, terwijl we terug moeten naar 1890 waar de oorsprong van dit lacepattern  ontstond.
Dit kantpatroon voor vandaag gaat best lekker met breien , al moet je blijven opletten. Uithalen is geen optie, terugsteken een voor een, en dan weer opnieuw beginnen. En dat is regelmatig gebeurd.
Deze gebreide stola, gebreide sjaal gaat naar een bruiloftsfeest. Ik vond dit erg leuk om voor iemand te maken. Dit lacepatroon en deze sjaal, stola kan in wel 25 kleuren gemaakt worden. Het leuke van Rowan kidsilk haze is; dat de night serie een klein zilver glittertje heeft. Niet iedereen weet dat dit garen ook heel mooi kan zijn. Deze gebreide stola heeft de maten 45 x 155 ongeveer. Er zijn 2 bollen Rowan kidsilk haze night gebruikt. Het boek Victorian Lace today is een echte aanrader met prachtige fotos. Deze ligt opengelegd op de foto, links boven aan.
En ik ontving een brief van deze (tevreden)  klant dat ze er heel blij mee was, en verbaasd gekeken had, hoe dit zo gebreid kon worden,  en dat de fotos volgen als ze de sjaal gedragen heeft op de bruiloft.

Reacties

Marlies zei…
Hallo Mieke
ohh wunderschönnnnnnnnnnnnn dieser Schal sieht in dieser Farbe so edel aus. Einafch zauberhaft. Die neue Besizerin wird begeistert sein . Ganz liebe Grüsse Marlies
ps- Geniesse heute die sonne.
Katleen zei…
Wat een prachtige sjaals, ik zou dat ook graag breien maar ik heb een probleem, ik kan geen Engels lezen, bestaan er ook zo patronen of boeken in het Nederlands?
Ganz tolles Muster haben diese Schals,sieht klasse aus!
LG Sonjs
Celeste zei…
Salut,
Très beau travail, fin et délicat.
Amitiés Celeste

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!